Nieuws

Op regelmatige basis schrijven wij een artikel om u te informeren over zaken in de media of informatie die u als klant van Infines kan aanbelangen.

Pensioensparen - begin tijdig!

 

Pensioensparen – De voordeligste spaarformule voor jong en oud!

Het is niet uit de media weg te slaan, de pensioenen hebben nog nooit zo onder druk gestaan. Het is dus uitermate belangrijk vandaag al uw pensioen voor morgen voor te bereiden. De oplossing bij uitstek hiervoor is pensioensparen.

30% fiscaal voordeel:

Voor 80 euro sparen in de maand bespaar je jaarlijks 288 euro aan belastingen. Bovendien heeft het pensioensparen ook de meest voordelige eindtaxatie. Indien het contract voor uw 55ste is afgesloten wordt u eenmalig belast op uw 60ste verjaardag aan 8%.

Vroeg beginnen loont:

Vroeg begonnen is half gewonnen aangezien je dan een “sneeuwbaleffect” creëert.  Dit wil zeggen dat je intrest verkrijgt op uw intresten en zo uw kapitaal aanzienlijk ziet aangroeien.  Zie hieronder het voorbeeld als je op 25 jaar begint met 100 euro te sparen zorgt het sneeuwbaleffect dat uw 48.000 euro gestort kapitaal aangroeit tot 148.856 euro!

Voorbeeld*:

Starten op 25j aan 1.75% rendement heb je op 65 jaar een kapitaal van 55.509,87 euro gespaard

Starten op 45j aan 1,75% rendement heb je op 65 jaar een kapitaal van 23.536,48 euro gespaard

Interesse:

Aarzel  niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons kantoor voor een afspraak op een voor u geschikt moment.

Hopelijk tot binnenkort!

Het Infines Team,
Tel. 052/411.711

Kapellenstraat 45A
9280 Denderbelle

De fietsverzekering, ook voor u !

Fietskriebel bij dit mooie weer ? Ben je een fervent fietsliefhebber of gebruik je de fiets om naar het werk te gaan ?

Dan weet u ook dat de aanschaf van een fiets vaak gepaard gaat met een aardig kostenplaatje. Je beslist zelf hoeveel je aan uw fiets wil spenderen …..  Maar heb je er ook al bij stilgestaan dat een ongeluk snel gebeurd is of wat als die nieuwe dure fiets plots gestolen is ?

Gelukkig bestaat daarvoor de fietsverzekering !

Sparen in fondsen met regelmatige bedragen: het beste van twee werelden

De rendementen op spaarrekeningen zijn de voorbije jaren sterk gedaald, en tot op heden zijn er geen vooruitzichten op rentestijgingen.  Beleggingsfondsen bieden daarop een antwoord, en zijn met voldoende risicospreiding voor de meeste mensen een perfecte oplossing om de inflatie te verslaan en een rendement te halen uit hun bestaande en nieuwe spaargelden.