Lenen

AXA bank staat gekend voor een sterke marktpositie in privé kredieten, zoals voor de aankoop van uw wagen, uw nieuwe woning, uw verbouwingen,... en zelfs voor bootfinancieringen en jachtfinancieringen kan u bij ons terecht.

Sinds enkele jaren zijn ook de professionele kredieten toegevoegd aan ons assortiment: voor al uw bedrijfsinvesteringen, het nodige bedrijfskapitaal en de aankoop van rollend materieel.

Uw lening op afbetaling: maak uw dromen waar.

Op uitkijk naar een auto, nieuwe meubels of gewoonweg dat extraatje voor jouw droomvakantie of de studies van de kinderen… Laat uw financiën u niet tegenhouden! Samen met u kiezen wij de lening op afbetaling die het best bij u past en dit zonder uw budget of spaarcenten uit balans te brengen.

Op bepaalde momenten in ons leven komen we wel eens hand in hand te staan met grote éénmalige uitgaven of onverwachte kosten. Een lening op afbetaling biedt u de kans om deze uitgaven in evenwicht te houden met uw inkomsten door deze te spreiden in tijd en ruimte. Zo kan u al uw aankopen en plannen blijven realiseren zonder dit al te veel gewaar te worden in uw portemonnée.

Voordelen

 • Voor al uw persoonlijke projecten
 • Al vanaf 2 500 EUR
 • Geen notaris- of dossierkosten
 • Uw spaargeld blijft onaangeroerd
 • Advies op maat
 • Snel antwoord op uw aanvraag
 • Competitieve voorwaarden

Uw woonkrediet op maat!

Eindelijk die leuke sleutel op de deur-woning gevonden? Of zin om zelf te gaan bouwen en verbouwen? Wij begeleiden u graag van begin tot eind bij de financiering van uw huis. Zo kan u optimaal genieten van uw thuis!

Uw allereerste huis of niet, de aankoop of renovatie van een woning is een grote stap waarbij allerhande vragen de kop op steken. Laat de stenen niet op uw maag liggen en kom ons advies vragen. Zo bekomt u een antwoord op al uw vragen en de voordeligste oplossing.

Woonkredieten zijn er namelijk in tal van formaten. U kan opteren voor een vaste rentevoet enerzijds. Zo blijven onaangename verrassingen uit en kan u uw andere uitgaven gemakkelijk plannen.

Anderzijds kan u kiezen voor een variabele rentevoet. Deze wordt na een bepaalde periode herzien tot een bepaalde grens. Bij een verwachte rentedaling kan dit in uw voordeel zijn.

Of u kan ook kiezen voor het beste van twee werelden, een deel vast en een deel variabel.

Laat het een steen van uw hart zijn en baan u samen met ons een weg door dit labyrint aan formules.

Uw professioneel krediet: Start nu!

Kriebels om je eigen baas te worden of de zaak uit te breiden? Beheer uw onderneming slim en laat u adviseren in uw investeringen en financiën doormiddel van onze professionele inzichten. Start uw projecten met succes!

Time is money! Dat weet u als ondernemer als de beste. Laat u daarom van bij het begin bijstaan door onze ervaren business bankers. Samen met u kunnen wij uw onderneming de nodige zuurstof geven.

 • Staat u binnenkort voor grote uitgaven of heeft u tijdelijk een behoefte aan liquide middelen? Beheer uw liquiditeiten door uw kosten te spreiden en steeds over uw geldreserves te beschikken. Kies voor een kaskrediet, voorafbetalingen van uw belastingen en tal van andere oplossingen.
 • Uw zaak in een nieuw jasje steken of een nieuwe vestiging opstarten? Onze IMMO4PRO financiert uw vastgoed.
 • Heeft uw bedrijf wielen nodig? Investeer in uw bedrijfswagen via een CAR4PRO.
 • Nieuw materiaal of machines nodig? Investeer in uw groei en werk met goed materiaal. Ontdek onze EQUIPMENT4PRO. Voor elk van uw projecten bieden wij u een gepaste en voordelige kredietformule, of het nu gaat om grote of minder grote investeringen. Ga al uw professionele dromen achterna!